Antena Meniu Search
x

A fost prins ucigaşul lui Petrişor, băiatul de 14 ani găsit mort în Vaslui. Bărbatul care l-a ucis e tatăl a trei copii

A fost prins ucigaşul lui Petrişor, băiatul de 14 ani găsit mort la Vaslui. Bărbatul care l-a ucis e tatăl a trei copii şi a vrut să se răzbune.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2020, 08:28

A fost prins ucigaşul lui Petrişor, băiatul de 14 ani găsit mort la Vaslui. Bărbatul care l-a ucis e tatăl a trei copii şi a vrut să se răzbune.

Petrișor Sebastian Gaiță, un băiat de 14 ani din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir a fost găsit fără viaţă la şase zile după ce fusese dat dispărut de familie. Băiatul a fost ucis, iar luni noaptea a fost prins criminalul lui.

Este vorba despre un bprbat de 39 de ani, tată a trei copii, din comuna lui Petrişor. Acesta a recunoscut faptele, după ce luni a picat testul cu detectorul de minciuni.

Bărbatul nu a arătat vreun regret pentru comiterea faptei, după crimă el aruncând cadavrul adolescentului într-o râpă dintr-o pădure la 15 km departe de sat. Criminalul spune că l-a lovit pe Petrişor de zeci de ori, ca să se răzbune pentru că acum 3 luni băiatul ar fi dat foc magazinului lui.

Pe acelaşi subiect

Iniţial, s-a crezut că băiatul de 14 ani ar fi fugit de acasă, mai ales că tot spunea că va pleca. La două zile după dispariţie, bunica băiatului a sunat la poliţie ca să întrebe dacă nu cumva agenţii l-au prins furând pe nepotul ei. 

Se pare ca băiatul se ocupa cu furtişaguri prin sat împreună cu alţi amici, nu mergea la şcoală şi muncea pe la stâni. Zile intregi, oamenii legii au făcut căutari, au audiat zeci de persoane, au adunat probe şi au urmat atent toate indiciile. Într-un final, au reuşit să ajungă la suspect. 

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » A fost prins ucigaşul lui Petrişor, băiatul de 14 ani găsit mort în Vaslui. Bărbatul care l-a ucis e tatăl a trei copii