Antena Meniu Search
x

Video "A fost un şoc". Filmul tragediei din Bran, unde un tânăr de 19 ani a murit. Fără experienţă şi cu viteză mare, a intrat într-o depăşire ilegală care i-a adus sfârşitul

Au plecat în vacanţă, dar au ajuns la spital, la limita dintre viaţă şi moarte. Trei prieteni se luptă să trăiască, după ce maşina în care se aflau a intrat frontal într-o dubă, în staţiunea Bran. De vină a fost şoferul de 19 ani, care a şi murit în impact. Fără experienţă şi cu viteză mare, a apăsat pedala de acceleraţie pentru o depăşire ilegală. Atenţie, imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 17:31

Vezi și

Cei patru tineri din Craiova mai aveau mai puţin de 30 de kilometri până la destinaţia finală, Braşov. Urmau să petreacă câteva zile la schi, însă vacanţa s-a încheiat înainte de a începe. În localitatea Bran, camerele de supraveghere au surprins impactul fatal. Şoferul, în vârstă de 19 ani, a intrat într-o depăşire ilegală şi a intrat frontal într-o dubă care venea de pe contrasens. 

Valentin, tatăl unei victime: Îţi programaseră demult să plece la Braşov. Să stea două zile. Să plece joi şi să se întoarcă sămbătă seara pentru că începe şcoala. 

Tânărul de 19 ani s-a stins în braţele salvatorilor

Tânărul şofer s-a stins în braţele salvatorilor, în timp ce iubita lui şi alţi doi prieteni se zbat acum între viaţă şi moarte. Colegii şi prietenii din Craiova s-au mobilizat şi au stat ore întregi la coadă pentru a dona sânge. 

Pe acelaşi subiect

Mariana Alina Linte, director CRTS Craiova: Din 135 de persoane prezente până în acest moment, 92 au venit pentru acest caz. 

Prieten: Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. Jumătate de Craiova. Din ce am văzut pe reţelele de socializare, toată lumea s-a mobilizat. Am prieteni care nu-i cunosc şi au venit să doneze. 

Prietenă: A fost un şoc destul de mare. Am aflat de pe grupul clasei. Sinceră să fiu, nici nu realizez ce s-a întâmplat, că e la spital şi e în comă. 

Șoferul dubei implicate în accident a scăpat nevătămat

Valentin, tatăl unei victime: Din păcate este într-o stare foarte foarte gravă. Şi nu numai ea, ci şi prietena ei şi prietenul la fel. Am vorbit cu medicii dar nu ne-au spus ceva clar. Sunt sceptici. Ne-au spus doar că următoarele 72 de ore sunt critie. 

Șoferul dubei implicate în accident a scăpat nevătămat. Traficul a fost blocat în apropiere localităţii Bran pentru aproape trei ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "A fost un şoc". Filmul tragediei din Bran, unde un tânăr de 19 ani a murit. Fără experienţă şi cu viteză mare, a intrat într-o depăşire ilegală care i-a adus sfârşitul