Antena Meniu Search
x

Video "A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat". Cum s-a produs teribilul accident din Suceava în care doi tineri au fost spulberaţi pe trecere

Accident teribil, seara trecută, pe un bulevard din Suceava. Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de un şofer baut, chiar pe trecerea de pietoni. Bărbatul care se afla la volan a încercat să-i acorde unei victime primul ajutor până au venit medicii. Adolescenţii sunt acum în stare stabilă, însă au suferit răni destul de grave.

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 20:03

Vezi și

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă cum cei doi adolescenţi de 16 şi 17 ani se asigură la trecerea de pietoni, apoi trec strada apreciind că şoferul i-a văzut. Nu au mai avut timp să fugă din calea maşinii, care i-a izbit în plin. "A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat. Probabil nu era atent", spune un martor.

Şoferul era băut

Bărbatul de la volan coboară din maşină, îşi pune mâinile în cap şi priveşte îngrozit cum victimele zac pe asfalt. Mai mulţi martori sar în ajutor. Una dintre victime reuşeşte să se ridice şi se târâşte până pe trotuar. Fata, inconştientă, primeşte primul ajutor din partea şoferului. "Un tânăr de 17 ani, conştient, stabil hemodinamic, policontuzionat, şi o tânăra de 16 ani politraumatizată, confuză, dar stabilă hemodinamic", a declarat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Accidentul a avut loc pe bulevardul principal din Suceava, o zonă intens circulată din oraş. Şoferul era băut. "Şoferul în vârsta de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava. În primele opt luni ale anului, au fost 226 de accidente rutiere pe trecerea de pietoni din cauza neacordării de prioritate. 40 de oameni au murit, iar 189 au fost răniţi grav.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat". Cum s-a produs teribilul accident din Suceava în care doi tineri au fost spulberaţi pe trecere