Antena Meniu Search
x

Foto A murit Bogdan Cristea, unul dintre cei mai iubiți profesori de limba română. Dascălul avea doar 36 de ani

Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, a murit la doar 36 de ani. Dascălul era extrem de popular în mediul online, unde a ajutat mii de elevi să ia note mari la Bacalaureat și Evaluarea Națională. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 18:34

A murit Bogdan Cristea, unul dintre cei mai iubiți profesori de limba română. Dascălul avea doar 26 de ani
A murit Bogdan Cristea, unul dintre cei mai iubiți profesori de limba română. Dascălul avea doar 26 de ani - Facebook

Bogdan Cristea a ajutat, prin intermediul paginii sale de Facebook, mii de elevi. Profesorul oferea lecții de limba română gratuit și răspundea la toate mesajele pe care le primea din partea elevilor săi.

Profesorul Bogdan Cristea s-a stins din viață la doar 36 de ani

În urmă cu trei luni, profesorul a anunțat că are niște probleme medicale și că nu va mai fi prezent pe pagina sa de Facebook o perioadă.

"Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne!", a scris profesorul.

Pe acelaşi subiect

Acum cinci zile, sora sa a revenit cu un mesaj în care spunea că profesorul trece prin momente grele și că are nevoie de rugăciuni din partea comunității sale.

„Sunt sora îndrăgitului profesor Prof. Cristea! Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață și are nevoie de noi și rugăciunile noastre. De aceea doresc astăzi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru și să vă rugați alături de noi pentru el! Dumnezeu să ne binecuvânteze, iar pe el sa îl întărească!”, a scris sora profesorului în urmă cu cinci zile.

Vestea tristă că profesorul Bogdan Cristea s-a stins din viață a venit marți dimineață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„O dimineața sumbră! O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit...O dimineața în care orice voiam sa aud...nu ca vei scrie printre stele...Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit! Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit Bogdan Cristea, unul dintre cei mai iubiți profesori de limba română. Dascălul avea doar 36 de ani