Antena Meniu Search
x
LIVE

A plătit cu 10.000 de euro mai puțin decât prețul real pe un BMW de lux în Norvegia. La vamă, românul a aflat că era de fapt furat

O mașină de lux în valoare de 150.000 de lei, care era declarată furată de autorităţile din Norvegia, a fost reţinută de poliţiştii de frontieră din Iași. La volan se afla un român de 40 de ani, care a declarat că nu știa că mașina e furată și chiar s-a bucurat că a plătit un preț mult mai mic decât cel real atunci când a cumpărat-o.

De Redactia Observator la 30.05.2023, 09:15

Luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 530E, an fabricație 2017, cu numere de înmatriculare Republica Moldova.

Verificările au scos la iveală că mașina figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Norvegia, la data de 10.05.2023.

Bărbatul a declarat că a cumpărat mașina de la o persoană fizică

Bărbatul a declarat că a cumpărat mașina de la o persoană fizică, cu suma de 20.600 de euro și că s-a bucurat în momentul achiziționării de prețul mic cerut de vânzător, comparativ cu prețul real, de peste 30.000 de euro, al unui asemenea tip de autoturism. De asemenea, acesta a declarat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru furt, iar autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost reținut.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » A plătit cu 10.000 de euro mai puțin decât prețul real pe un BMW de lux în Norvegia. La vamă, românul a aflat că era de fapt furat