Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A sunat la 112 şi a cerut ajutor spunând că un individ n-o lasă să meargă acasă. Poliţiştii au găsit-o beată la altă adresă, alături de un bărbat

O femeie de 55 de ani din judeţul Gorj a fost amendată cu 4.000 de lei după ce a sunat la 112 cerând ajutorul poliţiştilor şi susţinând că un bărbat nu o lasă să meargă acasă. Poliţiştii nu au găsit-o la adresa indicată, unde au fost nevoiţi să pulverizeze spray iritant lacrimogen în direcţia a doi câini agresivi, aflaţi liberi în curte, şi au stabilit că ea se afla împreună cu un bărbat, amândoi în stare de ebrietate. Femeia a fost internată în spital. Anul trecut, ea a făcut o sesizare similară, şi atunci fiind internată într-o unitate medicală.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 12:36

- Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, printr-un apel la 112, de o femeie din comuna Runcu, cu privire la faptul că un bărbat nu o lasă să se ducă acasă, declarând că se află în satul Răchiţi şi indicând un număr de locuinţă, fără a oferi mai multe detalii despre împrejurările în care se află sau identitatea sa.

Ca urmare, trei patrule de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost trimise acolo, însă din verificări s-a stabilit că apelanta nu se afla la imobilul indicat. În plus, când au intrat în curtea locuinţei, pentru verificarea sesizării, doi poliţişti au fost nevoiţi să pulverizeze spray iritant lacrimogen în direcţia a doi câini agresivi. Animalele din rasa comună, de talie mare, erau lăsate libere şi s-au apropiat ameninţător, constituind un pericol pentru poliţişti. 

Femeia, găsită la altă adresă, cu un bărbat, amândoi fiind beţi

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au stabilit faptul că femeia a fost observată de cetăţeni deplasându-se împreună cu un localnic, către locuinţa acestuia, situată în satul Răchiţi.

”Poliţiştii s-au deplasat la imobilul respectiv, unde au identificat apelanta, în persoana unei femei de 55 de ani, din comuna Leleşti, sat Rasoviţa, împreună cu proprietarul imobilului, în vârstă de 38 de ani, din satul Răchiţi, ambii fiind în vădită stare de ebrietate, declarând că au consumat băuturi alcoolice împreună. Referitor la motivul apelării numărului unic de urgenţă 112, femeia nu a fost coerentă şi nu a putut preciza un motiv real pentru care a solicitat abuziv intervenţia poliţiştilor”, a precizat IPJ Gorj, potrivit News.

Femeia a fost internată în spital

În urma verificărilor amănunţite, s-a stabilit că nu a existat în niciun moment o stare de pericol, femeia sesizând Poliţia în mod abuziv şi nereal, motiv pentru care a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 4.000 de lei. Totodată, ea a fost internată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au menţionat că, anul trecut, femeia a mai sesizat aceleaşi aspecte, abuziv şi nereal, fiind internată în spital şi la momentul respectiv.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » A sunat la 112 şi a cerut ajutor spunând că un individ n-o lasă să meargă acasă. Poliţiştii au găsit-o beată la altă adresă, alături de un bărbat