Antena Meniu Search
x

Video A văzut moartea cu ochii după ce o centrală pe lemne i-a explodat în faţă, în Vaslui. Băiat de 18 ani, în comă indusă

Un tânăr de 18 ani din Vaslui, a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce i-a explodat în față centrala termică. Bubuitura puternică s-a auzit de la sute de metri distanţă. Bunicul tânărului a fost cel care și-a scos nepotul grav rănit din camera centralei. Medicii l-au intubat şi apoi a fost transportat la spital. 

de Redactia Observator

la 22.12.2023, 07:49

Vezi și

Băiatul, elev la un liceu din Bacău, era în vacanţă la bunicii lui, în comuna vasluiană Ivănești. A vrut să mai pună lemne pe foc, iar în momentul în care a deschis centrala, s-a produs deflagrația care a fost atât de puternică, încât a dărâmat doi pereţi.

Unchi victimă: Maică-mea cu taică-meu ei erau în casă şi când au auzit explozia, s-a dus taică-meu şi l-a scos de acolo.

Băiatul a povestit cele întâmplate cu ultimele puteri

Băiatul, în stare de şoc, a apucat să povestească ce s-a întâmplat. Avea arsuri grave, astfel că medicii l-au intubat iar mai apoi a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Pe acelaşi subiect

Marius Stanciu, ISU Vaslui: Tânărul era în stare de semiconştienţă şi prezenta arsuri ale căilor respiratorii, precum şi arsuri de gradul 2 la nivelul feţei, gâtului, toracelui şi ale membrelor superioare. 

Unchi victimă: Până să sosească domnii de la SMURD, a fost coerent. Trebuia să facă lucrul ăsta, să îl bage în comă ca să nu aibă probleme cu căile respiratorii. 

Centrala termică ar fi fost nouă

Rudele tânărului spun că centrala funcţiona bine și că nu au mai întâmpinat probleme până acum.

Rudă: Centrala este nouă, de 3-4 ani de zile maxim.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și urmează să stabilească în ce condiții a explodat centrala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » A văzut moartea cu ochii după ce o centrală pe lemne i-a explodat în faţă, în Vaslui. Băiat de 18 ani, în comă indusă