Antena Meniu Search
x

Video A violat timp de două ore o femeie într-un hotel din Cluj şi a fost prins după ce şi-a uitat telefonul în cameră. Vecinii, îngroziţi: "Am rămas trăsnită"

O femeie a trăit momente de coşmar într-un hotel ultracentral din Cluj-Napoca. Un individ a dat buzna peste ea în cameră şi a violat-o. Agresorul a fost prins după două zile. L-au dat de gol hainele şi un telefon scăpat din buzunar.

de Simona Simionescu

la 18.08.2021, 20:25

Vezi și

Agresiunea a avut loc într-un hotel din centrul oraşului Cluj Napoca sâmbără seara. Femeia de 49 de ani, sosită din Spania, era cazată într-o cameră de la etajul trei. A lăsat uşa descuiată, iar asta i-a fost fatal.

Individul a intrat în camera în timp ce femeia se afla la duş. Pentru ca aceasta să nu poată cere ajutorul la recepţie a smuls din perete cablul telefonului, iar mai apoi a imobilizat-o cu propriile mâini. Întreg coşmarul femeii ar fi durat cel puţin două ore.

Nimeni nu înţelege cum a reuşit violatorul să treacă de recepţia hotelului fără să fie luat la întrebări. Hotelul este unul de protocol şi aparţine RAAPPS, dar este deschis şi pentru turişti. Recepoţionerul încearcă o explicaţie: "Hotelul e foarte plin, iese, intră lumea. Intră grupuri, ies grupuri". Hotelul nu este supravegheat video nici măcar pe holuri, astfel că misiunea poliţiştilor a fost extrem de dificilă. Dar folosindu-se de imaginile surprinse de camerele stradale, şi de descrierile făcute de femeie, au reuşit să-l identifice pe suspect.

Oamenii legii au fost ajutaţi de telefonul mobil pe care individul îl uitase în camera de hotel. După ce au ajuns în apartamentul părinţilor, lucrurile au început să se lege. "Au desfăşurat o percheziţie la locuinţa celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate mai multe articole vestimentare despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârşirii infracţiunii", a declarat Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Vecinii au avut un şoc când au aflat de ce e în stare tânărul de 25 de ani, penticostal. "Am rămas trăznită, vă spun sincer. Nu am ştiut, am auzit de la vecini că a fost poliţia. Un băiat cuminte, mă saluta", a declarat o vecină. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » A violat timp de două ore o femeie într-un hotel din Cluj şi a fost prins după ce şi-a uitat telefonul în cameră. Vecinii, îngroziţi: "Am rămas trăsnită"