Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să o omoare cu orice preţ". Dramele trăite de Mariana, contabila ucisă cu sadism de iubitul său. Femeia a crezut că în sfârşit şi-a găsit liniştea

Angajata unei primării din Gorj a fost asasinată cu sadism de iubitul ei, pe care îl cunoscuse pe internet. Bărbatul suferea de o boală psihică şi nu mai luase tratamentul de câteva zile. A omorât-o într-o criză de furie, iar când s-a liniştit, a sunat la 112. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 24.07.2023, 19:29

Vezi și

Mariana Guţu, contabila primăriei din Baia de Fier, Gorj, a murit sub o ploaie de lovituri de cuţit. Iubitul său, pe care îl primise în casa ei acum patru ani, i-a devenit călău la prima ceartă aprinsă. 

Mihail Ratcu, verişorul Marianei: Ea a încuiat uşile prin spate pe acolo. I-a pus în vedere: "Plec la mama, la Bălceşti. Când vin să nu te mai găsesc aici" şi el în momentul ăla a luat cuţitul. În spate, în bucătărie, acolo a ucis-o. Deci el a vrut să o omoare cu orice preţ. 

A ucis-o cu brutalitate

Înnebunit de furie, bărbatul s-a năpustit cu un cuţit asupra femeii de 57 de ani. Medicii legişti au găsit foarte multe răni în zona inimii şi pe gât. 

Pe acelaşi subiect

Diana Speretoiu - reporter Observator: După ce a comis crima, bărbatul a ieşit din casă şi a mers la vecini, peste drum. A mărturisit ce a făcut, iar apoi, chiar el, a sunat la 112.

Bărbatul care şi-a ucis iubita nu-şi mai lua de câteva zile tratamentul pentru boala psihică de care suferea, au aflat anchetatorii. Colegii victimei spun că femeia ar fi vrut să îl interneze la psihiatrie, dar el a ameninţat-o că se sinucide dacă îi face aşa ceva. 

Reporter-Nelu Buzetoiu, colegul Marianei: - Ce s-a întâmplat?

- Probabil boala l-a dărâmat. 

- Blândă... şi ea, şi el. 

- Zicea că-i bine, tot timpul zicea că-i bine. 

Pe cât de sumbru a sfârşit contabila de 57 de ani, pe atât de îndoliat îi este şi trecutul. Singura fiică i-a fost răpită în floarea vârstei de leucemie, iar de 10 ani era văduvă. Iubitul pe care îl vedea sprijinul ei la bătrâneţe este acum anchetat.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat asupra unui membru de familie.  

Bărbatul care şi-a ucis iubita într-o criză de furie, după ce a întrerupt tratamentul psihiatric, va fi examinat de medici. În funcţie de rezultat, îşi va sfârşi zilele la închisoare sau într-un spital, sub pază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "A vrut să o omoare cu orice preţ". Dramele trăite de Mariana, contabila ucisă cu sadism de iubitul său. Femeia a crezut că în sfârşit şi-a găsit liniştea