Antena Meniu Search
x

Video ''A zis că o omoară!'' Bărbatul din Giurgiu, care amenința că își dă foc în mașină, o teroriza pe soţie din cauza unei moşteniri

O crimă şi o sinucidere au fost oprite în ultima clipă de trupele speciale din Giurgiu. Un bărbat ameninţa că îşi ucide soţia, după care îşi dă foc. Femeia credea că este protejată, după ce obţinuse ordin de restricţie împotriva soţului care o teroriza de luni de zile. Când a vrut să o calce, însă, cu maşina, s-a încuiat în casă şi a sunat la 112, în vreme ce din stradă, atacatorul o pândea.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 13.06.2023, 19:22

Vezi și

După aproape 3 ore de negocieri trupele speciale ale poliţiei hotărăsc să acţioneze în forţă. Fără să îi vadă suspectul, poliţiştii se strecoară spre maşina în care bărbatul ameninţă că îşi dă foc. Un ofiţer sparge geamul din dreptul şoferului, iar un pompier aruncă un jet de apă spre el, ca să nu îşi poate duce planul la îndeplinire. Bărbatul nu are timp să reacţioneze. Este tras din maşină şi înconjurat de mascaţi.

Filmul incidentului cu mascaţi, după ce bărbatul a ameninţat că se sinucide în faţa casei

Suspectul de 49 de ani este pus burtă. Nu opune rezistenţă. Poliţiştii îi pun cătuşele. Totul după ce bărbatul şi-a urmărit soţia care venea de la serviciu. Avea ordin de restricţie emis de judecător. Nu avea voie să se apropie de ea la mai puţin de 50 de metri. În ultimele luni o bătuse de mai multe ori şi o ameninţase că o ucide.

Încătuşat, bărbatul care ameninţa că îşi omoară soţia a fost dus sub pază la spitalul de psihiatrie Obregia din Capitală. 

Pe acelaşi subiect

"E bolnav. E bolnav şi a zis că o omoară.''

Bărbatul îşi teroriza soţia de jumătate de an, din cauza unei moşteniri. Sătulă de bătăi, femeia a cerut ordin judecătoresc de restricţie împotriva agresorului, dar nici asta nu a ajutat-o. 

"Dumneavostră i-aţi adus ordinul de restricţie.

Da, da, da. Doar că pe domnul nu l-am găsit , că dânsul nu avea voie să se apropie.

Şi o lovea sau ce îi făcea.

Da."

Psihiatrii îi vor face expertiza bărbatului care a vrut să îşi ucidă soţia şi apoi să se sinucidă. După examenul medical, procurorii vor cere judecătorilor să îl aresteze în timpul anchetei. Dacă va fi găsit vinovat, poate primi cinci ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ''A zis că o omoară!'' Bărbatul din Giurgiu, care amenința că își dă foc în mașină, o teroriza pe soţie din cauza unei moşteniri