Antena Meniu Search
x

Video "Abuz" de ironii după primul clip în care Liviu Dragnea găteşte. Fostul şef PSD dezvăluie ce mesaje i-au dat prietenii

Liviu Dragnea a ajuns din şef PSD, chef... bucătar. După aproape doi ani de la eliberare, şi-a făcut canal de Youtube şi găteşte. Deocamdată, de post. Prima reţetă, fasole galbenă cu legume la tigaie, a adunat peste 150.000 de vizualizări în doar 18 ore, dar şi zeci de comentarii. 

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 20:03

Vezi și

Liviu Dragnea, via Youtube: Bun venit la Bucătăria de Acasă. Pentru cei foarte puţini care nu mă ştiu, numele meu este Liviu Dragnea şi vreau să încercăm în aceste filmuleţe să descoperim împreună nişte reţete de mâncare, reţete uşoare, reţete gustoase şi foarte important - reţete sănătoase.

Aşa s-a lansat Liviu Dragnea printre influencerii culinari de pe Youtube. Îmbrăcat cu o cămaşă peste care şi-a spus şorţul de bucătar, fostul lider PSD a gătit o mâncare de fasole galbenă păstăi. 

Dragnea le vorbeşte urmăritorilor şi despre beneficiile ingredientelor 

Liviu Dragnea, via Youtube: Prima dată o să tocăm ceapa. Eu am mai spus, iau o gură de apă ca să nu plâng în faţa dumneavoastră. 

Pe acelaşi subiect

Dragnea le-a vorbit urmăritorilor şi despre beneficiile ingredientelor folosite. 

Liviu Dragnea, via Youtube: Fasolea păstăi are foarte mult fier. Fasolea galbenă are vitamina A, C, potasiu, acizi graşi Omega 3, ajută la scăderea colesterolului. Previne anumite forme de cancer. Conţine, de asemnea, şi mangan care este foarte bun pentru creşterea activităţii hormonale. Ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii.

Liviu Dragnea: Eu gătesc de mult timp. Ultima dată recunosc că am gătit nişte mici. Care îmi ies foarte buni. Secretul mâncărurilor mele îl reprezintă dragostea cu care le fac. 

Ce spun experţii despre platforma lui Dragnea

Experţii cred că îşi construieşte o platformă de imagine pentru o eventuală relansare politică.

Andrei Ţăranu, politolog: Nu pare chiar un Jamie Oliver astfel încât lumea să fie interesată de felul şi ce găteşte. În spatele imaginii de un vlogger culinar liniştit, domnul Dragnea are foarte multe mesaje cu un puternic caracter naţionalisto-suveranist, care ar putea să reprezinte o bază politică, electorală. 

Politicianul spune în schimb că preocuparea pentru o viaţă sănătoasă l-a determinat să îşi împărtăşească secretele în bucătărie. 

Liviu Dragnea, via Youtube: Am tot urmărit ce se întâmplă cu alimentele din România, cât de necurate sunt, cât de chimice sunt şi dăunătoare. Pe de altă parte, mi-am şi dat seama că în familiile româneşti nu prea se mai găteşte. Şi am zis să ies cu chestia asta. Şi e doar începutul. 

Un început de drum pe care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor păşeşte singur. 

Liviu Dragnea: Se văd nişte stângăcii acolo. Nu sunt expert în asta. Am primit deja nişte mesaje de la nişte prieteni care ar vrea să mă ajute pro-bono. 

Clipul de 12 minute a strâns peste 150.000 de vizualizări de la lansare. Iar peste 3.700 de oameni s-au abonat la canalul de youtube al lui Dragnea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Abuz" de ironii după primul clip în care Liviu Dragnea găteşte. Fostul şef PSD dezvăluie ce mesaje i-au dat prietenii