Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie întreagă a pierit într-un accident cumplit, pe DN1, în judeţul Braşov

O familie întreagă a pierit, aseară, într-un accident cumplit, pe DN1, în judeţul Braşov. Pe bancheta din spate erau o tânără de 30 de ani şi iubitul ei. Se întorceau de la o mănăstire, când tatăl fetei a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens.

de Redactia Observator

la 28.05.2018 , 21:15

O familie întreagă a pierit, aseară, într-un accident cumplit, pe DN1, în judeţul Braşov. Pe bancheta din spate erau o tânără de 30 de ani şi iubitul ei. Se întorceau de la o mănăstire, când tatăl fetei a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens. Alţi doi tineri au fost răniţi.

Pe DN 1, la ieşire din Codlea spre Făgăraş, s-au derulat scene dramatice. O tânără de 30 de ani şi iubitul ei, în vârstă de 35 de ani, nu au avut nicio şansă. Maşina condusă de tatăl fetei a derapat pe pietrişul de pe marginea şoselei şi a ajuns pe contrasens. Cu partea din spate, a lovit însă maşina care cirula din sens opus, apoi s-a răsturnat. 

Şoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat. A murit la a scurt timp după ce a fost scos din mormanul de fiare. 

Vezi și

Soţia lui, care era pe scaunul din dreapta, a supravieţuit accidentului. Un elicopter SMURD a dus-o, în stare critică, la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş. 

Familia tocmai vizitase o mânăstire şi se întrepta spre casă când s-a produs tragedia. Ceilalţi doi tineri, din maşina care circula regulamentar, au fost salvaţi de centurile de siguranţă si de airbaguri. 

Câteva ore, traficul a fost complet blocat în zonă. Drumul Naţional 1 este în topul celor mai periculoase şosele din România. 

Anul trecut, în toată ţara, 1951 de oameni au murit. Iar România a fost pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul de vieţi pierdute în accidente rutiere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O familie întreagă a pierit într-un accident cumplit, pe DN1, în judeţul Braşov