Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Tătărăşti. Un mort şi zeci de răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN7. A fost activat Planul Roşu de intervenţie (Video)

Accident groaznic în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara, după ce un autocar la bordul căruia se aflau 72 de oameni s-a răsturnat pe DN7. O persoană a murit şi alte 23 au ajuns la spital, autorităţile declanşând Planul Roşu de Intervenţie.

Accident groaznic în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara, după ce un autocar la bordul căruia se aflau 72 de oameni s-a răsturnat pe DN7. O persoană a murit şi alte câteva zeci au fost rănite, a fost activat Planul Roşu de intervenţie.

(Actualizare) - 32 de victime au fost transportate la spitalele din Ilia, Deva, Orăştie şi Hunedoara, alte 37 fiind transportate în spațiile de cazare puse la dispoziție de autorităţi.

Cei doi șoferi nu au avut de suferit in urma incidentului.

Planul Roșu a fost dezactivat.

Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.

Autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului, între localităţie Tătărăşti şi Gothatea, iar DN 7 este blocat pentru intervenţia echipelor de salvare.

Ştirea iniţială: 

O persoană a murit şi alte 23 au ajuns la spital, în localitatea Tătărăşti, judeţul Hunedoara, după ce un autocar la bordul căruia se aflau 72 de oameni s-a răsturnat pe DN7.

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), accidentul a avut loc în jurul orei 4.50.

Din primele date, autocarul circula pe ruta Arad - Deva (se pare ca veneau din Spania).

În ajutorul persoanelor rănite, la locul accidentului au intervenit zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, o autospecială pentru transport victime multiple, o maşină pentru descarcerare şi două maşini pentru stingerea incendiilor.

De asemenea, pentru evaluarea stării în care aflau persoanele din autocar, la locul intervenţiei a fost amplasat un punct medical avansat.

Traficul rutier pe DN7 este blocat pentru derularea intervenţiei.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Tătărăşti. Un mort şi zeci de răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN7. A fost activat Planul Roşu de intervenţie (Video)