Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Bistriţa-Năsăud, la Livezile. Sunt şapte victime, între care o familie cu trei copii 

Trei copii şi părinţii lor au fost raniţi, noaptea trecută, într-un groaznic accident în Bistriţa Năsăud, la Livezile.

Trei copii şi părinţii lor au fost raniţi, noaptea trecută, într-un groaznic accident în Bistriţa Năsăud, la Livezile. Tatăl, care conducea maşina regulamentar, s-a trezit în faţă cu un alt autoturism. Şoferul neatent venea de pe un drum lăturalnic, nu s-a asigurat când a intrat pe DN17 şi a izbit maşina în care se aflau copiii. Cu toţii au fost transportaţi la spital.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD de prim ajutor și terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, dar și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. 

Echipajele de intervenție au stabilit că ”în accident au fost implicate șapte victime, patru adulți și trei minori, (conștiente, cooperante)”, a precizat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru a extrage una dintre victime, care a rămas blocată într-una dintre mașini.

La spital au fost transportatţi trei minori și trei adulți, în vederea continuării investigațiilor medicale de specialitate.

Familia cu cei trei copii venea din Republica Moldova şi voia să ajungă în Franţa. 

Traficul pe DN 17, în zona localităţii Livezile, unde s-a produs accidentul, a fost blocat câteva zeci de minute.

Polițiștii bistrițeni efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Bistriţa-Năsăud, la Livezile. Sunt şapte victime, între care o familie cu trei copii