Antena Meniu Search
x

Accident rutier devastator la Buzău. Fetiţă de 2 ani în comă profundă, alte trei persoane în stare critică (Video)

O fetiţă de doi ani este în comă profundă şi alte trei persoane sunt rănite grav, după ce o tânără şoferiţă, care se îndrepta spre Buzău, a intrat neaşteptat pe contrasens şi a spulberat frontal un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.01.2020, 22:52

Vezi și

O fetiţă de doi ani este în comă profundă şi alte trei persoane sunt rănite grav, după ce o tânără şoferiţă, care se îndrepta spre Buzău, pe pe DN 2 (E 85), a intrat neaşteptat pe contrasens şi a spulberat frontal un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

Accidentul s-a produs între localităţile Spătaru şi Costeşti, iar din primele informaţii la volanul maşinii care a intrat pe contrasens se afla o tânără de 26 de ani. Cu ea în maşină se mai aflau soţul ei, de 28 de ani şi fiica lor în vârstă de doar 2 ani.

Accident devastator la Buzău, fetiţă de 2 ani în comă

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul s-a produs, joi seară, pe DN 2 (E 85), între localităţile buzoiene Spătaru şi Costeşti. Din primele informaţii, un autotuturism condus de o femeie în vârstă de 26 de ani din Gherăseni, din direcţia Bucureşti către Buzău, la ieşire din localitatea Costeşti, s-a ciocnit cu o maşină care rula din sens opus, la volan fiind un bucureştean de 43 de ani.

În urma impactului violent, au rezultat patru răniţi: tânăra de 26 de ani, soţul acesteia de 28 de ani, fiica celor doi, în vârstă de doi ani, şi şoferul din Bucureşti, aflat în cea de-a doua maşină.

Fetiţa de 2 ani prezintă leziuni cerebrale, este în comă, intubată, şi va fi transferată Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, starea celor trei membri ai familiei este foarte gravă. De asemenea, tatăl fetiţei este intubat, cu multiple traumatisme.

Mama fetiţei este şi ea rănită foarte grav, având traumatism cranian, traumatism toracic, traumatism abdominal, răni la mâini şi la picioare.

Şoferul din cealaltă maşină este şi el în stare gravă, prezentând traumatism cranio-facial, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism lombar, traumatism de bazin si traumatism antebraţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident rutier devastator la Buzău. Fetiţă de 2 ani în comă profundă, alte trei persoane în stare critică (Video)