Antena Meniu Search
x

Un șofer băut a spulberat cu BMW-ul o mașină pe contrasens, în Cluj, și a fugit (Video)

Un grav accident a fost comis pe strada Horea din Cluj-Napoca duminică seară, de un tânăr băut. Șoferul a ajuns pe contrasens și a spulberat o mașină, apoi a fugit. Trei persoane din automobilul lovit au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 09.02.2020, 21:10

Un șofer băut a provocat un grav accident în Cluj, unde a spulberat o mașină pe contrasens și a fugit Vezi și

Un grav accident a fost comis pe strada Horea din Cluj-Napoca duminică seară, de un tânăr băut. Șoferul a ajuns pe contrasens și a spulberat o mașină, apoi a fugit. Un tânăr din autoturismul lovit a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

Potrivit martorilor, tânărul de 21 de ani, din Republica Moldova, în jurul orei 19.00, venea cu mașina dinspre gară către centrul orașului Cluj-Napoca. În BMW mai era un pasager.

Cum s-a produs accidentul

Șoferul a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de o altă mașină, în care erau trei persoane. Mașina lovită a fost distrusă în impact. BMW-ul tânărului, de asemenea, a fost avariat și a luat foc. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul.

După accident, atât șoferul vinovat, cât și pasagerul mașinii sale, au fugit, dar au fost prinși rapid de poliție, pe strada Racovița din Cluj. În urma etilotestului, anchetatorii au descoperit că cei doi tineri erau băuți. Șoferul de 21 de ani avea 0,35 miligrame pe litru alcool pur un aerul expirat.

Un tânăr a murit în accident

La locul accidentului, pompierii au intervenit pentru a salva victimele din mașina distrusă de BMW-ul șoferului din Republica Moldova.

Din cealaltă mașină, un tânăr de 22 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, a fost găsit fără cunoștință. Atât el, cât și o femeie care era conștientă, au fost scoși cu ajutorul unei echipe de descarcerare.

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul de 22 de ani a murit, au transmis ulterior salvatorii. Celelalte două persoane din automobilul lovit au fost rănite. Surse din anchetă spun că răniții sunt părinții băiatului decedat, o femeie de 51 de ani care era pe bancheta din spate a mașinii și tatăl în vârstă de 47 de ani, care era șoferul. Familia e originară din Bistrița Năsăud, transmit aceleași surse.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de către corespondentul Observator la Cluj, Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un șofer băut a spulberat cu BMW-ul o mașină pe contrasens, în Cluj, și a fugit (Video)