Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grav accident în Cluj, soldat cu două victime, între care şi un copil de 12 ani

Un grav accident s-a produs în oraşul Dej din Cluj, unde două maşini s-au ciocnit violent. Impactul s-a soldat cu două victime, între care şi un copil.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 11:38

Un grav accident s-a produs în judeţul Cluj, la intrarea în oraşul Dej - Captura Youtube/ dejeanul1

Un grav accident s-a produs în oraşul Dej din Cluj, unde două maşini s-au ciocnit violent. Impactul s-a soldat cu două victime, între care şi un copil de 12 ani.

Potrivit poliţiei din Cluj, maşinile s-au lovit pe strada Baia Mare, la intrarea în oraşul Dej. S-a întâmplat în jurul orei 8 dimineaţa.

Unul dintre şoferi ar fi vrut să vireze la stânga, dar nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de o maşină care venea din sens opus, spune dejeanul.ro.

Articolul continuă după reclamă

Una dintre maşini a ajuns în gardul unei case. Cele două victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Municipal Dej.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre răniţi e şoferul uneia dintre maşinile implicate. Cealaltă victimă e un băiat de 12 ani, aflat pe bancheta din spate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Grav accident în Cluj, soldat cu două victime, între care şi un copil de 12 ani