Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 18 ani a murit nevinovat, după ce Loganul condus de prietenul beat s-a înfipt într-un stâlp

Accident cumplit, noaptea trecută, pe un drum din satul Copșa Mare, comuna Biertan, Sibiu. Un băiat de 18 ani a murit pe loc, iar un altul de 22 de ani a fost rănot grav, după ce mașina condusă de prietenul lor beat s-a înfipt într-un stâlp.

de Veronica Micu

la 18.07.2020 , 10:14

Un tânăr de 19 ani din Copșa Mare s-a urcat beat la volan și a provocat un accident mortal Un băiat de 18 ani a murit nevinovat, după ce maşina condusă de prietenul beat s-a înfipt într-un stâlp - turnulsfatului.ro
  • Un tânăr de 19 ani, din Copșa Mare, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident cumplit.
  • Un băiat de 18 ani a murit pe loc, un altul de 20 de ani a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în jurul orei 4.00, pe strada Principală din satul Copşa Mare, comuna Biertan.

"Pe Strada Principala din satul Copșa Mare, comună Biertan, un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influență alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stânga a sensului de mers", potritiv Poliției Sibiu.

În urmă impactului, pasagerul din dreapta, un băiat de 18 ani, a murit pe loc, iar pasagerul din stânga spate, în vârstă de 20 de ani, tot din localitate, a fost rănit și transportat la spital conștient.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul de 19 ani nu a fost rănit, dar, la testarea cu etilotestul, rezultatul a arătat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că la locul accidentului au intervenit o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare.

"La faţa locului, pompierii au găsit un băiat, în vârstă de 18 ani, decedat, care a necesitat intervenţia pentru descarcerare. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui băiat, în vârstă de 20 de ani, transportându-l la Centrul de Primiri Urgenţe Mediaş, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii. Cel de-al treilea băiat implicat în accident nu a necesitat intervenţia pompierilor", a precizat ISU Sibiu. 

În cauză se fac cercetări privind începerea urmăririi penale pentru de ucidere din culpa, vătamare corporala din culpa și conducere sub influenta alcoolului.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un băiat de 18 ani a murit nevinovat, după ce Loganul condus de prietenul beat s-a înfipt într-un stâlp