Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cumplit pe A1, în zona Veştem. O persoană încarcerată, după ce 4 maşini s-au ciocnit. A fost chemat elicopterul SMURD

Pompierii sibieni intervin de urgenţă joi la un accident rutier pe A1, în care au fost implicate mai multe maşini.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 14:39

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 230, în zona Veştem, sens Sebeş - Vâlcea. În accidentul rutier au fost implicate patru autovehicule, iar traficul în zonă este blocat total, fiind deviat la km 238. Un microbuz nu ar fi păstrat distanţa şi a intrat frontal în spatele unui TIR. În urma impactului un psager de 56 de ani din microbuz a fost transportat cu mai multe răni grave la spital. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, în accident sunt implicate un microbuz de transport marfă, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Bucureşt, şi un ansamblu TIR, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Gorj.

Două alte accident s-au produs în apropiere

”Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că şoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului TIR condus în faţa sa. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Ilfov”, a transmis IPJ Sibiu.

Pe acelaşi subiect

Sursa citată a precizat că, în imediata apropiere a locului accidentului, s-au produs două autotamponări, şoferii a două autoturisme intrând în coliziune cu parapetele, fără a se înregistra victime.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat și preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat și intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, acesta este transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. Celelalte două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, informează ISU Sibiu.

ISU Sibiu a informat că la faţa locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, precum şi o autospecială de stingere. Din primele informaţii există o victimă încarcerată şi alte două victime care au nevoie de asistenţă medicală, a precizat ISU Sibiu. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe A1, în zona Veştem. O persoană încarcerată, după ce 4 maşini s-au ciocnit. A fost chemat elicopterul SMURD