Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit pe centura Alexandriei, două maşini s-au făcut praf după un impact devastator

Un nou accident teribil s-a petrecut pe centura Alexandriei, la intersecția cu Drumul Judeţean 504, care leagă Alexandria de Pitești.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 08:28

Vezi și

Șoferul unui autoturism care circula pe drumul județean, spre Lăceni, a intrat în plin într-o maşină care circula pe varianta ocolitoare și care tocmai intrase în sensul giratoriu.

Impactul a fost devastator.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat la câţiva metri, în şanţul de pe marginea drumului. Patru persoane au ajuns la spital, în stare gravă - câte două din fiecare mașină.

Accident teribil pe centura Alexandriei, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Pe acelaşi subiect

Un alt accident grav pe centura Alexandriei a avut loc în aprilie, după ce un şofer neatent a intrat pe contrasens, fără să observe TIR-ul care tocmai trecea prin intersecţie.

Şoferul TIR-ului plin cu cereale a încercat să evite impactul şi a tras brusc de volan, însă camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Conducătorul autoturismului, dar şi o femeie care se afla pe locul din dreapta sa au fost răniţi grav şi transportaţi de urgenţă la spital.

Întreaga încărcătură a TIR-ului a ajuns pe asfalt, iar circulaţia a fost blocată mai bine de două ore în zona în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe centura Alexandriei, două maşini s-au făcut praf după un impact devastator