Antena Meniu Search
x

Accident în Dâmboviţa, din cauza unui porc mistreţ. Şoferul a fost grav rănit

Accident teribil, aseară, într-o comună din Dâmboviţa. Un şofer a fost grav rănit, după ce a lovit un porc mistreţ, apărut, din senin, în faţa maşinii. În urma impactului violent, animalul a intrat prin parbriz şi a ajuns pe bancheta din spate.

de Redactia Observator

la 12.11.2019, 10:52

Vezi și

Accident teribil, aseară, într-o comună din Dâmboviţa. Un şofer a fost grav rănit, după ce a lovit un porc mistreţ, apărut, din senin, în faţa maşinii. În urma impactului violent, animalul a intrat prin parbriz şi a ajuns pe bancheta din spate. Revoltaţi, sătenii cer ca autorităţile să ia măsuri, pentru că mistreţii ajung din ce în ce mai des în zonă şi pun viaţa oamenilor în pericol.

Imaginile au fost surprinse în localitatea Conțești. În timp ce se îndrepta spre casă, un şofer s-a trezit brusc în faţă cu un porc mistreţ uriaş. Nu a mai avut timp să reacţioneze.

Impactul a fost atât de puternic, încât animalul a intrat prin parbrizul maşinii. Bărbatul a fost rănit grav, iar mistreţul a murit. Oamenii spun că, înainte, ar mai fi fost lovit de o maşină.

Localnicii susţin că în zonă sunt mulţi mistreţi care vin tot timpul pe şosea şi cer ca autorităţile să ia măsuri pentru ca astfel de accidente să nu se mai întâmple.

Şoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca cu răni grave. Un accident similar a avut loc în vară, pe Autostrada Soarelui.

Doi oameni au lovit, în plin, cu maşina, de mai mulţi mistreţi care se aflau pe şosea. Au scăpat cu viaţă, dar autoturismul a fost distrus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident în Dâmboviţa, din cauza unui porc mistreţ. Şoferul a fost grav rănit