Antena Meniu Search
x

Accident de groază în Dumbrava: O femeie a murit, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a izbit un TIR

O femeie de 52 de ani a murit, marți, pe DN 1 E 60, în apropierea localității Dumbrava, județul Cluj, după ce mașina în care se afla a lovit un TIR într-o curbă periculoasă.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 22:33

- ISU Cluj / cluj24.ro

Accidentul de circulație s-a produs între o mașină și un TIR, pe DN1 E60, în apropierea localității Dumbrava.

Accident grav în Dumbrava: maşină spulberată de TIR, o femeie a murit

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea mașina dinspre Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu TIR-ul, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Bihor, potrivit Mediafax.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la fața locului a pronunțat decesul unei femei de 52 de ani, pasageră în autoturism.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, șoferul mașinii nu a putut fi testat la fața locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident de groază în Dumbrava: O femeie a murit, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a izbit un TIR