Antena Meniu Search
x

Video Accident de groază în Mureş: un şofer a intrat pe contrasens, după ce i s-a făcut rău la volan. Impactul, atât de puternic încât a rămas blocat în Dacie

Accident cumplit pe o şosea din localitatea Chendu, judeţul Mureș. Un şofer de 74 de ani a lovit frontal o altă maşină, după ce i s-a făcut rău la volan şi a intrat pe contrasens.  

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 08:26

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a rămas blocat în autoturism. La faţa locului, au intervenit echipajele medicale şi pompierii pentru a-l descarcera, însă din cauza stării grave în care se afla, a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD. 

Alte două victime, soţia bărbatului, de 69 de ani, pasageră şi şoferul celeilalte maşini avariate, de 34 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. A fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Accident de groază în Mureş: un şofer a intrat pe contrasens, după ce i s-a făcut rău la volan. Impactul, atât de puternic încât a rămas blocat în Dacie