Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit pe drumul morţii, în Vrancea. Un Nissan a intrat în plin într-un autocar plin cu pasageri (Video)

Accident cumplit pe DN 2 - E85, în judeţul Vrancea, la Golești. Un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina lor a lovit frontal un autocar plin de pasageri.

de Veronica Micu

la 21.06.2019 , 07:23

Accident la Goleşti, în Vrancea Accident cumplit pe drumul morţii, în Vrancea. Un Nissan a intrat în plin într-un autocar plin cu pasageri - Observator.tv

Accident cumplit pe DN 2 - E85, în judeţul Vrancea, la Golești. Un bărbat şi un copil au fost răniţi după ce maşina lor a lovit frontal un autocar plin de pasageri.

Scene de coşmar în dreptul localității Golești, în Vrancea. Şoferul unui Nissan, cu numere de Ilfov, care circula pe sensul de mers Buzău – Focșani a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat frontal cu un autocar, care transporta 31 de călători.

Din primele informaţii, şoferul care a provocat accidentul ar fi adormit la volan. Impactul a fost extrem de violent, Nissanul fiind distrus în totalitate. 

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În urma coliziunii, şoferul şi un copil, ambii din maşina mică, au fost răniţi.

Călătorii din autocar nu au fost răniţi şi şi-au continuat drumul după ce au ce au fost preluaţi de un alt autocar. 

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Accident cumplit pe drumul morţii, în Vrancea. Un Nissan a intrat în plin într-un autocar plin cu pasageri (Video)