Antena Meniu Search
x

Momentul în care un șofer spulberă cu viteză coloana de mașini oprită la semafor, în București (Video)

Un accident spectaculos, în care au fost implicate șase mașini, a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, la intersecția dintre bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2020, 09:46

Accident la intersecția dintre bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile
Momentul în care un șofer spulberă cu viteză coloana de mașini oprită la semafor, într-o intersecție din București - captura video Instagram
  • Șoferul a evitat în ultimul moment doi pietoni angajați în traversare.
  • Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Momentul a fost filmat, înregistrarea fiind postată pe Instagram.

"6 morți puteau fi în accidentul de astazi: Dacă erau pietoni pe trecere puteau fi morți sau paralizați pe viață. Sunt atât de multe accidente aici datorită prostiei celor responsabili cu semnele de circulație din acea intersecție.

Oamenii ăștia responsabili cu semnele ar trebui sa fie la pușcărie pentru omor prin imprudență", este mesajul care însoțește filmarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se vede cum un șofer intră cu mare viteză în intersecție și lovește o mașină care circula regulamentar, pe culoarea verde a semaforului, evită în ultimul moment doi pietoni care traversau și spulberă coloana de mașini oprită la semafor.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer spulberă cu viteză coloana de mașini oprită la semafor, în București (Video)