Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit filmat de un şofer, în Timiş. O cameră de bord a surprins impactul devastator (Video)

Scene cumplite pe o şosea din judeţul Timiş. Două maşini s-au ciocnit violent, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului. S-a întâmplat între Lugoj şi Caransebes, în apropiere de Lugojel.

de Veronica Micu

la 16.09.2019 , 07:44

Accident cumplit filmat de un şofer, în Timiş. O cameră de bord a surprins impactul devastator - captura video YouTube

Scene cumplite pe o şosea din judeţul Timiş. Două maşini s-au ciocnit violent, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului. S-a întâmplat între Lugoj şi Caransebes, în apropiere de Lugojel.

O cameră de bord a surprins momentul în care maşina din faţa lui intră pe contrasesns, unde se izbeşte de un autoturism care circula regulamentar. 

Înainte de impact, şoferul a circulat în zig-zag minute în şir. 

Articolul continuă după reclamă

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Martorii au sunat rapid la 112, la scurt timp ajungând echipaje ale Poliţiei şi Ambulanţei.

Oamenii legii l-au legitimat pe şoferul care a intrat pe contrasens şi l-au pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit lugojinfo.ro.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Accident cumplit filmat de un şofer, în Timiş. O cameră de bord a surprins impactul devastator (Video)