Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Fundu Văii, în Vaslui. Două familii spulberate, după ce şoferul rupt de beat s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă (Video)

Trei persoane au fost grav rănite, iar a patra este în comă, după un accident grav produs pe o şosea din Vaslui, în zona localităţii Fundu Văii, comuna Lipovăţ. Şoferul a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, maşina a ieşit de pe drum şi s-a rostogolit într-o râpă. 

Trei persoane au fost grav rănite, iar a patra este în comă, după un accident grav produs pe o şosea din Vaslui, în zona localităţii Fundu Văii, comuna Lipovăţ. Vinovat este un bărbat care băuse bine înainte de a se urca la volan. Şoferul a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, maşina a ieşit de pe drum şi s-a rostogolit într-o râpă. 

Accidentul s-a produs ieri seară. Martorii au sunat imediat la 112, mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD venind rapid la locul accidentului. Au găsit trei persoane în stare gravă, iar a patra, o femeie, era inconştientă. 

Medicii au resuscitat-o şi au stabilizat-o la faţa locului, apoi au transportat-o la Spitalul de Urgenţă din Vaslui. Femeia are însă şanse mici de supravieţuire. 

Şoferul vinovat a fost şi el rănit.

S-a ales însă cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Se întorceau de la cules struguri

Victimele accidentului de la Fundu Văii se întorceau de la cules struguri. În maşină răsturnată în râpa adâncă de peste 10 metri se aflau, pe lângã şofer, sotia acestuia, o mãtusã si încã douã persoane, sot si sotie, luati la muncã cu ziua.

Chiar înainte de producerea accidentului, bărbatul aflat la volan a fost vãzut mergând prin sat cu vitezã pentru ca, la un moment dat, sã piardã controlul asupra volanului si masina sã se rostogoleascã în râpa adâncã. 

În urma accidentului o singurã persoanã a scãpat cu rãni ceva mai usoare. Alte trei victime au fost transportate, în stare gravã, cu policontuzii, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui. Tot acolo a ajuns si cea de-a cincea victimã. Este vorba de o bãtrânã de peste 70 de ani, mãtuşa celui aflat la volan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dupã acident, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sositi la fata locului au resuscitat victima si au reusit sã-i porneascã inima. Apoi au stabilizat-o si au transportat-o la spital. 

În cazul acesteia, medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Fundu Văii, în Vaslui. Două familii spulberate, după ce şoferul rupt de beat s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă (Video)