Antena Meniu Search
x

Șoferul care a provocat accidentul de la Cluj în care a murit Gabriela, studenta de 20 de ani din Suceava, nu era drogat

Șoferul care a provocat accidentul de la Cluj în care a murit Gabriela Rîpan, studenta de 20 de ani din Suceava, nu era drogat, potrivit buletinului de analiză toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, informează Poliția Cluj.

Șoferul care a provocat accidentul de la Cluj în care a murit Gabriela Rîpan, studenta de 20 de ani din Suceava, nu era drogat, potrivit buletinului de analiză toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, informează Poliția Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, Poliția Cluj a informat că Ștefan Tudor Cârjă, șoferul care a provocat accidentul produs, la Florești, Cluj, în noaptea de duminică spre luni, nu se afla sub influența drogurilor, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive. În plus, Ștefan nu consumase nici alcool.

Soferul care a provocat accidentul de la Floresti, Cluj, nu era drogat

”Urmare accidentului din 21 ianuarie 2019, produs pe DN1 E60, în afara localității Florești, a fost înregistrat un dosar penal, cercetările fiind efectuate in rem cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a conducătorului auto, existând indicii cu privire la existența substanțelor psihoactive în organismul acestuia din urmă.

Pe acelaşi subiect

În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente,  având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice”, precizează Poliția Cluj.

Inițial buletinul de presă al Poliției Cluj anunța, pe baza probelor de sânge făcute la UPU Cluj, după producerea accidentului, că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive. 

Gabriela a murit la 20 de ani, în accidentul de la Cluj

Gabriela Rîpan, o frumoasă studentă în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a murit în cumplitul accident la Cluj Napoca. 

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

Gabriela Ripan, o studenta de 20 de ani din Suceava, a murit in accidentul de la Cluj

La volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi, un tânăr de 19 ani din Florești.

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic. 

Impactul a fost de o violență extremă.

Mercedesul s-a rupt în două, tânărul de la volan a fost rănit grav, fiind aruncat în curtea unui târg din apropiere, iar Gabriela Rîpan a rămas încarcerată în maşină. 

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica lui Vasile Rîpan, un cunoscut om de afaceri din Suceava. Fata a murit în drum spre spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șoferul care a provocat accidentul de la Cluj în care a murit Gabriela, studenta de 20 de ani din Suceava, nu era drogat