Antena Meniu Search
x

Accident grav pe E85. Trei morți, după ce un TIR a intrat pe contrasens

În lipsa unei autostrăzi care să lege Capitala de Moldova, şoseaua care şi-a câştigat renumele sumbru de drum al morţii a făcut din nou victime. Trei persoane au murit, printre care şi un copil de 10 ani, iar alte patru au fost grav rănite, într-un accident rutier produs seara trecută pe E85.

de Redactia Observator

la 27.09.2019, 10:59

Vezi și

În lipsa unei autostrăzi care să lege Capitala de Moldova, şoseaua care şi-a câştigat renumele sumbru de drum al morţii a făcut din nou victime. Trei persoane au murit, printre care şi un copil de 10 ani, iar alte patru au fost grav rănite, într-un accident rutier produs seara trecută pe Drumul European E85. Din cauza ploii torenţiale şi a vitezei, un TIR a derapat, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o autoutilitară în care se aflau în total şase persoane.

Totul s-a întâmplat în judeţul Vrancea, în apropiere de localitatea Slobozia Bradului. Cele şase persoane din autoutilitară se întorceau de la cules de struguri. Mai aveau doar un kilometru până acasă, când drumul lor a fost curmat.

Impactul a fost deosebit de violent. Un copil de 10 ani, o femeie de 35 şi şoferul de 40 de ani al autoutilitarei au murit pe loc. O fată în vârstă de 14 ani a fost şi ea rănită grav şi a ajuns la spitalul judeţean Buzău. Au avut nevoie de ajutorul medicilor şi alţi doi bărbaţi, pasageri în dubiţă, dar şi şoferul TIR- ului care pare să fie vinovat.

Drumul European 85, cunoscut drept Şoseaua Morţii, este an de an scena unor accidente grave. Până în această vară, singurul drum ce leagă Bucureştiul de Capitala Moldovei avea o bandă şi jumătate pe sens.

Din iulie, însă, autorităţile au început un proiect pilot prin care, pe anumite segemnte, se circulă alternativ şi pe o a treia bandă pentru a permite depăşirile în siguranţă şi a reduce, astfel, numărul accidentelor.

Numai anul trecut, pe această şosea s-au înregistrat 89 de victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav pe E85. Trei morți, după ce un TIR a intrat pe contrasens