Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav la Formula 2, pilotul Anthoine Hubert a murit după un impact devastator

Pilotul Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei.

de Daniel Murărescu

la 01.09.2019 , 10:33

Pilotul Anthoine Hubert Pilotul Anthoine Hubert a decedat după un grav accident produs în Formula 2 - captură video Youtube | nedim ndm

Pilotul Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei.

În turul al doilea, monopostul condus de Anthoine Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de altă maşină, care nu a apucat să frâneze.

Francezul Anthoine Hubert, care se afla la volanul maşinii ce a lovit parapetul, a decedat.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit news.ro, Juan Manuel Correa, pilotul celui de-al doiela monopost implicat în accident, este în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Liege. 

Cursa a fost oprită imediat după accident.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Accident grav la Formula 2, pilotul Anthoine Hubert a murit după un impact devastator