Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV în MAMAIA. Doi pietoni au fost SPULBERAȚI de un șofer care a FUGIT după accident - FOTO

Doi pietoni au fost loviți de o mașină, în această noapte, în stațiunea Mamaia. După accident, șoferul a fugit. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Ambulanței, o autospecială SMURD, dar și polițiștii rutieri.

Doi pietoni au fost loviți de o mașină, în această noapte, în stațiunea Mamaia. După accident, șoferul a fugit.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Ambulanței, o autospecială SMURD, dar și polițiștii rutieri.

Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanță Constanța, cele două persoane lovite de mașină au fost rănite, însă starea lor de sănătate este una stabilă.

Între timp, polițiștii rutieri au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru identificarea și prinderea șoferului fugar.

Accidentul s-a produs la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul în care, în această dimineață, o femeie a fost lovită de mașina condusă de un tânăr și târâtă aproximativ 200 de metri pe asfalt. După ce a lovit-o pe femeie, mașina s-a izbit violent de un gard și un stâlp de beton.

UPDATE 23.10. Șoferul care i-a lovit pe cei doi pietoni pe trecerea de pietoni din zona hotelului Astoria a fost prins la ieșire din stațiunea Mamaia spre Năvodari. Polițiștii au organizat un filtru, iar autorul accidentului a fost tras pe dreapta. Pe numele lui va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GRAV în MAMAIA. Doi pietoni au fost SPULBERAȚI de un șofer care a FUGIT după accident - FOTO