Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV în Mamaia: Patru persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit (FOTO)

Patru persoane au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident produs în staţiunea Mamaia, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Patru persoane au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident produs în staţiunea Mamaia, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la un accident produs în staţiunea Mamaia, după ce două maşini au intrat în coliziune.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea, după ce iniţial se anunţase că există persoane care nu pot ieşi din autoturisme. În cele din urmă, persoanele respective nu au mai avut nevoie de intervenţia pompierilor, reuşind să iasă singure din maşini.

În urma accidentului, cei doi şoferi au suferit traumatisme craniane uşoare, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism toracic, iar o altă femeie, aflată în cealaltă maşină, are un traumatism cranian.

Răniţii au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GRAV în Mamaia: Patru persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit (FOTO)