Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mașini rupte în bucăți în Sibiu, după un impact frontal. Trei oameni au murit

Accident grav pe Drumul Județean 106, în apropiere de localitatea Hosman din Sibiu. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, după ce două mașini s-au izbit frontal.

de Daniel Murărescu

la 21.02.2020 , 21:34

Accident grav pe Drumul Județean 106, în apropiere de localitatea Hosman din Sibiu. Două persoane au murit pe loc, iar o a treia la spital, după ce două mașini s-au izbit frontal.

Update ora 21:30 - ​Impactul a fost devastator. Autoturismele s-au rupt pur și simplu în bucăți. Doi pasageri au murit pe loc, iar un al treilea s-a stins la spital în urmă cu puțin timp.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul ca şoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto condus de un sibian de 74 de ani. În acelaşi auto cu tânărul de 19 ani se mai aflau 2 tineri, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani. Toţi sunt din Ilimbav/ Marpod", a transmis, vineri seară, IPJ Sibiu.

Articolul continuă după reclamă

Știre inițială:

La sosirea echipajelor de salvare SMURD și SAJ, doi pasageri nu mai prezentau semne vitale din cauza rănilor incompatibile cu viața. Alte două persoane, între care un adolescent de 17 ani în stare critică, intubat și inconștient, au fost transportate la spital.

Mașini rupte în bucăți în Sibiu, după un impact frontal

IPJ Sibiu a precizat, imediat după intervenție, că traficul în zonă este complet blocat, poliţiştii cercetând pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Mașini rupte în bucăți în Sibiu, după un impact frontal. Trei oameni au murit