Antena Meniu Search
x

Tragedie în Sibiu. Un șofer de 19 ani a luat cu el două vieți, din cauza vitezei

Un tânăr de 19 ani este autorul accidentului mortal produs vineri seara în apropiere de localitatea Hosman din Sibiu. Alături de el, în mașină, se mai aflau doi adolescenți, în vârstă de 16 și 17 ani. Doar minorul de 16 ani a scăpat cu viață. Bărbatul aflat în celălalt autoturism, un sibian de 74 de ani, a murit și el în urma impactului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.02.2020, 23:09

Un tânăr de 19 ani este autorul accidentului mortal produs vineri seara în apropiere de localitatea Hosman, informează presa locală din Sibiu. Alături de el, în mașină, se mai aflau doi adolescenți, în vârstă de 16 și 17 ani. Doar minorul de 16 ani a scăpat cu viață. Bărbatul aflat în celălalt autoturism, un sibian de 74 de ani, a decedat în urma impactului.

Trei persoane au murit în accidentul produs pe DJ 106, la ieșirea din localitatea sibiană Hosman.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că șoferul unui autoturism, în vârstă de 19 ani, a pătruns pe contrasens pe fondul vitezei excesive și a intrat în coliziune cu mașina condusă de un bărbat în vârstă de 74 de ani.

Două persoane au murit pe loc în urma impactului frontal, din cauza rănilor incompatibile cu viața. Doi adolescenți din Ilimbav/ Marpod, singurii care au supraviețuit impactului inițial, au fost transportați de urgență la spital.

Accident în Sibiu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, tânărul de 17 ani, care se afla într-o stare critică - inconștient și intubat - a murit la vineri seara, deși medicii au depus tot efortul pentru a-l salva. 

Contactat de publicația Sibiu Independent, Nicolae Țiban, primarul comunei Marpod, a anunțat că se află la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu pentru a afla starea rănitului.

Accident în Sibiu

"Am aflat despre tragicul accident și chiar acum mă aflu la urgențe pentru a afla starea rănitului. Tinerii sunt vecini cu mine", a declarat primarul din Marpod, cu o voce îndurerată.

La fața locului au intervenit două autospeciale SMURD, autospeciala de salvare victime multiple, autospeciala de stingere cu modul de descarcerare precum și două ambulanțe SAJ Sibiu, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie în Sibiu. Un șofer de 19 ani a luat cu el două vieți, din cauza vitezei