Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Iaşi! Şase oameni au ajuns la spital, după ce 2 autoturisme s-au izbit violent

Grav accident rutier, în Iaşi! Şase oameni au ajuns la spital după o ciocnire frontală violentă între două autoturisme.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 18:49

Grav accident rutier, în Iaşi! Şase oameni au ajuns la spital după o ciocnire frontală violentă între două autoturisme. Într-unul dintre ele erau doi soţi care se intorceau acasă de sărbători, tocmai din Italia.

Drumul European 583. La nici cinci kilometri de municipiul Iaşi are loc un impact devastator. Mai multe echipaje de salvare intervin de urgenţă la locul coliziunii. Într-o misiune contracronometru pentru viaţă.

Un autoturism în care se aflau doi soţi fusese, inexplicabil, scăpat de sub control. Cei doi se întorceau din Italia şi nu mai aveau mult până acasă. Maşina lor a intrat cu putere în speratorul din beton de pe mijlocul şoselei şi de aici pe contrasens.

Vezi și

Într-o fracţiune de secundă se ciocneşte violent cu un autoturismul care circula regulamentar. Victimele rămân blocate între fiare. Un alt şofer aflat în trafic a văzut totul.

În urma accidentului, şase oameni au fost răniţi. Cel mai grav este şoferul care ar fi provocat impactul. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a suferit multiple fracturi şi a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Şi ceilalţi 5 răniţi au ajuns la spital. Din cauza accidentului, traficul în zona a fost paralizat mai bine de o oră. Pe durata intervenţiei echipajelor de salvare şi a cercetărilor poliţiştilor coada de maşini a depăşit trei kilometri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Accident grav în Iaşi! Şase oameni au ajuns la spital, după ce 2 autoturisme s-au izbit violent