Antena Meniu Search
x

Video Accident în Suceava. Un taxi, aruncat pe plafonul unei mașini care aștepta la MC-drive: "Ne-am trezit cu domnul peste noi"

Accident spectaculos, seara trecută, în centrul municipiului Suceava. Un taxi şi un autoturism s-au ciocnit frontal într-o intersecţie, iar în urma impactului violent taximetrul a ajuns pe plafonul unui alt autoturism, care aştepta la o coadă, la fast-food. Cele cinci persoane care se aflau în autoturismele implicate în accident au scăpat cu răni uşoare şi au refuzat transportul la spital.

de Angela Bertea

la 22.10.2022, 10:38

Vezi și

Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 21.00. Taximetristul ar fi intrat cu viteză în sensul giratoriu, povestesc martorii şi n-ar mai fi putut evita impactul cu o altă maşină care ieşea din parcarea unui fast-food.

Taximetrist: A ieşit de la MC. Nu am văzut-o. Prima bandă era ocupată de coada de la MC Driver, m-am băgat pe banda a doua şi am luat-o din plin. 

Taximetrul a rupt un gard şi a fost proiectat pe plafonul alte maşini

Impactul a fost devastator. Taximetrul a rupt un gard şi a fost proiectat în afara drumului, pe plafonul unei alte maşini care aştepta la coadă, la fast-food.

Pe acelaşi subiect

Șoferiţă: Ieşeam de la MC. Am semnalizat. M-am asigurat. Am vrut să fac stânga să merg spre George Enescu şi a intrat buff în mine. Atât am mai văzut. În rest, doar cum v-a învârtit. Nu cred că dacă o lăsa încet mă izbea în halul acesta. 

Ca prin minune, cele cinci persoane care se aflau în maşinile implicate în accident, dar şi cei care se aflau în zonă au scăpat nevătămate.

Șofer: Aşteptam comanda de la MC. Ne-am trezit cu domnul peste noi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident în Suceava. Un taxi, aruncat pe plafonul unei mașini care aștepta la MC-drive: "Ne-am trezit cu domnul peste noi"