Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident live în Timişoara provocat de un vitezoman care s-ar fi întrecut cu un alt şofer

Un vitezoman a provocat un grav accident rutier, noaptea trecută, pe Calea Şagului din Timişoara. Accidentul a fost înregistrat de o cameră montată pe bordul unui alt autoturism.

de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020 , 16:12

Accident live în Timişoara provocat de un vitezoman, pe Calea Şagului Accident live în Timişoara provocat de un vitezoman, pe Calea Şagului - Observator

Un vitezoman a provocat un grav accident rutier, noaptea trecută, pe Calea Şagului din Timişoara. Accidentul a fost înregistrat de o cameră montată pe bordul unui alt autoturism.

Totul s-a întâmplat pe Calea Şagului, acolo unde un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui Audi, a condus cu viteză, în ceea ce părea a fi o întrecere cu un alt şofer, şi a intrat în plin într-un taxi.

După ce a lovit taxiul, maşina vitezomanului a fost proiectată într-o altă maşină, iar apoi s-a răsturnat.

Articolul continuă după reclamă

Înainte de a provoca accidentul, şoferul cu Audi a fost filmat de camerele de supraveghere din oraş în timp ce se întrecea cu un alt şofer.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul accidentul a fost surprins de o cameră montată pe bordul unui alt autoturism.

În urma accidentului, şoferul de 32 de ani, dar şi o fată de 22 de ani, aflată în cel de-al treilea autoturism, au fost răniţi şi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Accident live în Timişoara provocat de un vitezoman care s-ar fi întrecut cu un alt şofer