Meniu
Search
x

Dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de la Năsturelu, în care au murit 3 fete

Patru prietene din Zimnicea au ieşit în oraş, pentru o noapte de distracţie pe care ar fi trebuit să nu o uite niciodată. Iar acum un oraş este în doliu. Ultimele imagini cu ele în viaţă, postate pe o reţea de socializare, arată că, la un moment dat, au făcut schimb între ele, iar la volan a ajuns şi o fată care nu avea permis.

la 06.05.2018, 20:46
Vezi și

Patru prietene din Zimnicea au ieşit în oraş, pentru o noapte de distracţie pe care ar fi trebuit să nu o uite niciodată. Iar acum un oraş este în doliu. Ultimele imagini cu ele în viaţă, postate pe o reţea de socializare, arată că, la un moment dat, au făcut schimb între ele, iar la volan a ajuns şi o fată care nu avea permis. Ca o ironie morbidă, mesajul care însoţeşte imaginile a fost ca o premoniţie.

O înregistrare video postată pe Snapchat a surprins ultimele clipe din viaţa celor trei prietene, înainte de accidentul care le-a ucis. La volan, ar fi o tânără fără permis de conducere. Prietena ei, o şoferiţă începătoare, a lăsat-o să conducă, într-o noapte de distracţie. Pe reţelele de socializare, imaginile sunt însoţite de un mesaj ca o premoniţie. Murim, au scris ele.

Se întorceau din club, când într-o curbă, maşina a ieşit în decor. Accidentul s-a podus la ieşirea din comuna Năsturelu. 

Din cauza vitezei excesive, în curbă, tânăra a pierdut controlul volanului. Maşina a ieşit de pe şosea, s-a rostogolit câteva zeci de metri, iar mai apoi s-a izbit într-un gard din lemn. Trei dintre ele au murit pe loc.

Pentru Mihaela, Maria şi Alexandra nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului, au fost aruncate pe şosea. O singură tânără de pe bancheta din spate a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la cel mai apropiat spital.

Cătălin Dumitraşcu, medic de gardă: Fetiţa avea o fractură cominutivă medioclavicluară stângă şi o fractură bimaleonară la nivelul gleznei drepte, a fost internată, stabilizată la noi în spital.

Ulterior, părinţii au cerut să fie transferată la un spital din Capitală. Tânăra e în stare stabilă, dar nu-şi poate reveni din şoc. A aflat că prietenele ei au murit.

Şi poliţiştii fac cercetări pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Trei familii se pregătesc acum pentru înmormântări. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de la Năsturelu, în care au murit 3 fete