Antena Meniu Search
x

Dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de la Năsturelu, în care au murit 3 fete

Patru prietene din Zimnicea au ieşit în oraş, pentru o noapte de distracţie pe care ar fi trebuit să nu o uite niciodată. Iar acum un oraş este în doliu. Ultimele imagini cu ele în viaţă, postate pe o reţea de socializare, arată că, la un moment dat, au făcut schimb între ele, iar la volan a ajuns şi o fată care nu avea permis.

Vezi și

Patru prietene din Zimnicea au ieşit în oraş, pentru o noapte de distracţie pe care ar fi trebuit să nu o uite niciodată. Iar acum un oraş este în doliu. Ultimele imagini cu ele în viaţă, postate pe o reţea de socializare, arată că, la un moment dat, au făcut schimb între ele, iar la volan a ajuns şi o fată care nu avea permis. Ca o ironie morbidă, mesajul care însoţeşte imaginile a fost ca o premoniţie.

O înregistrare video postată pe Snapchat a surprins ultimele clipe din viaţa celor trei prietene, înainte de accidentul care le-a ucis. La volan, ar fi o tânără fără permis de conducere. Prietena ei, o şoferiţă începătoare, a lăsat-o să conducă, într-o noapte de distracţie. Pe reţelele de socializare, imaginile sunt însoţite de un mesaj ca o premoniţie. Murim, au scris ele.

Se întorceau din club, când într-o curbă, maşina a ieşit în decor. Accidentul s-a podus la ieşirea din comuna Năsturelu. 

Din cauza vitezei excesive, în curbă, tânăra a pierdut controlul volanului. Maşina a ieşit de pe şosea, s-a rostogolit câteva zeci de metri, iar mai apoi s-a izbit într-un gard din lemn. Trei dintre ele au murit pe loc.

Pentru Mihaela, Maria şi Alexandra nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului, au fost aruncate pe şosea. O singură tânără de pe bancheta din spate a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la cel mai apropiat spital.

Cătălin Dumitraşcu, medic de gardă: Fetiţa avea o fractură cominutivă medioclavicluară stângă şi o fractură bimaleonară la nivelul gleznei drepte, a fost internată, stabilizată la noi în spital.

Ulterior, părinţii au cerut să fie transferată la un spital din Capitală. Tânăra e în stare stabilă, dar nu-şi poate reveni din şoc. A aflat că prietenele ei au murit.

Şi poliţiştii fac cercetări pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Trei familii se pregătesc acum pentru înmormântări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dosar pentru ucidere din culpă în cazul accidentului de la Năsturelu, în care au murit 3 fete