Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină lovită de tren la Vaslui. Un tânăr a murit, celelalte victime sunt în stare critică. Şoferul a fost preluat cu elicopterul SMURD

Un accident groaznic produs pe calea ferată a avut în apropierea Gării Roşieşti, judeţul Vaslui. O maşină a fost lovită în plin de un tren.

de Redactia Observator

la 15.12.2017 , 12:21

Un accident groaznic produs pe calea ferată a avut în apropierea Gării Roşieşti, judeţul Vaslui. maşină a fost lovită în plin de un tren.

UPDATE 12:00 Una dintre victime, un tânăr de peste 20 de ani, a murit după mai multe tentative de resuscitare. O femeie de 60 de ani a fost dusă la spital la Vaslui, în stare critică. Şoferul, care are în jur de 30 de ani, a fost luat cu elcopterul SMURD pentru a fi dus spitalul din Iaşi.

Reprezentantul ISU Vaslui, Petru Iftene a declarat, în direct, la Antena 3 că din primele informaţii, un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. Trei autospeciale şi o unitate deTerapia Intensiva s-au deplasat la faţa locului.

Articolul continuă după reclamă

Se acorda primul ajutor unei persoane, care a fost aruncata din masina, iar pentru alte două se lucreaza la descarcerare, adaugă oficialul.

Accidentul s-a produs la o trecere peste calea ferată semnalizată, iar în zonă, la ora actuală, este ceata densa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Maşină lovită de tren la Vaslui. Un tânăr a murit, celelalte victime sunt în stare critică. Şoferul a fost preluat cu elicopterul SMURD