Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident ŞOCANT la şcoală! Un elev a rămas ÎNFIPT într-o bucată fier-beton în curtea şcolii, iar profesorii au chemat DESCARCERAREA!

Un copil a fost grav rănit, astăzi, în curtea şcolii din Merişani. Elevul a rămas înfipt într-o bucată de fier-beton, iar profesorii au chemat Descarcerarea.

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 12:53

Un copil a fost grav rănit, astăzi, în curtea şcolii din Merişani. Elevul a rămas înfipt într-o bucată de fier-beton, iar profesorii au chemat Descarcerarea.

Totul s-a întâmplat în curtea şcolii din Merişani, judeţul Argeş, în timp ce elevul se juca alături de colegii săi. Într-un moment de neatenţie, copilul s-a împiedicat, iar o bucată de fier-beton i s-a înfipt în picior.

Accident grav la şcoala din Merisani! Un copil de 10 ani a rămas cu piciorul înfipt într-o bucată de fier-beton
Articolul continuă după reclamă

Copilul a rămas prins în bucata de fier, urlând de durere, iar profesorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Pe acelaşi subiect

Oamenii nu au reuşit să îl scoată pe copil din bucata de fier, motiv pentru care s-a apelat la un echipaj de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Copilul în vârstă de 10 ani a fost transportat de urgenţă la spital cu tot cu bucata de fier beton în picior. Medicii vor încerca să îi scoată fierul care i-a străpuns talpa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident ŞOCANT la şcoală! Un elev a rămas ÎNFIPT într-o bucată fier-beton în curtea şcolii, iar profesorii au chemat DESCARCERAREA!