Antena Meniu Search
x

Accident TERIBIL în Neamţ! Sunt mai multe VICTIME, între care un copil, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion. Este PLAN ROȘU de intervenție 

Plan roşu de intervenţie în Neamţ, în această dimieaţă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane şi un camion.

Autorităţile din judeţul Neamţ au pus în aplicare, în această dimineaţă, Planul roşu de intervenţie în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz ce transporta persoane şi un camion, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului şi s-a soldat cu rănirea a cel puţin şase persoane, dintre care un copil.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea a şase persoane, din care un copil, o femeie şi patru bărbaţi cu leziuni şi escoriaţii la nivelul feţei", a afirmat Rotaru.

La locul evenimentului au fost mobilizate şase ambulanţe, dintre care trei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, două ambulanţe SMURD de prim ajutor şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, anunță Agerpres.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident TERIBIL în Neamţ! Sunt mai multe VICTIME, între care un copil, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion. Este PLAN ROȘU de intervenție