Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care tânăra este călcată de tramvai, în Bucureşti, surprins de camerele de supraveghere. Fetei i-au fost secţionate ambele picioare (Video)

Accidentul de tramvai din această dimineaţă, de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, în urma căruia o tânără de 37 de ani s-a ales cu picioarele secţionate, a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 12.05.2018 , 13:24

Momentul în care tânăra este călcată de tramvai, în Bucureşti, surprins de camerele de supraveghere. Fetei i-au fost secţionate ambele picioare Momentul în care tânăra este călcată de tramvai, în Bucureşti, surprins de camerele de supraveghere. Fetei i-au fost secţionate ambele picioare - Observator

Accidentul de tramvai din această dimineaţă, de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, în urma căruia o tânără de 37 de ani s-a ales cu picioarele secţionate, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum tramvaiul, care circula cu 15 kilometri la oră, opreşte brusc. Vatmanul a declarat că femeia vorbea la telefon în timp ce traversa strada, acesta fiind motivul din cauza căruia nu a văzut tramvaiul apropiindu-se.

Urmăriţi mai jos momentul accidentului, surprins de camerele de supraveghere:

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că tânăra de 37 de ani a fost rănită grav, în această dimineaţă, după ce a fost lovită de tramvai pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu din Capitală, având picioarele secţionate. 

La faţa locului au acţionat mai multe echipaje medicale şi de poliţie, iar circulaţia tramvaielor a fost blocată pe sensul spre Piaţa Sudului.

Victima a primit ajutor medical la faţa locului şi a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Momentul în care tânăra este călcată de tramvai, în Bucureşti, surprins de camerele de supraveghere. Fetei i-au fost secţionate ambele picioare (Video)