Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri au fost spulberaţi de tren, după o ceartă în trafic! Nenorocirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere (Video)

de Redactia Observator

la 16.03.2018 , 13:31

Doi tineri au fost spulberaţi de tren, după o ceartă în trafic! Nenorocirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere - Observator

Un şofer brăilean de 38 de ani şi soţia lui au murit în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un tren, la trecerea de cale ferată din cartierul Lacu Dulce, din Brăila. 

Imaginile impactului au fost filmate de o cameră de bord, dar şi de camerele de supraveghere din zonă.

În înregistrare se vede cum brăileanul depăşeşte coloana de autoturisme ce astepta sa treaca trenul si intră drept in fata locomotivei. Impactul a fost fatal atât pentru sofer, cat si pentru sotia în vârstă de 35 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Tot în imaginile surprinse de camera de bord se vede cum, înaintea nenorocirii, şoferul se ceartă cu un alt participant la trafic. Supărat, brăileanul demerează direct spre calea ferată. 

Maşina celor doi soţi, un Ford Mondeo, a fost târâtă aproximativ 100 de metri, find făcută praf.

Nivelul de trecere cu calea ferată din zona Lacu Dulce din Braila nu are bariere ci doar semnale luminoase, care in momentul impactului erau roşii. 

Trenul care venea de la Constanţa spre Galaţi a avut o întârziere de mai bine de o oră şi jumătate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Doi tineri au fost spulberaţi de tren, după o ceartă în trafic! Nenorocirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere (Video)