Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fraţi spulberaţi de tren, la Şcheia. Accidentul mortal, filmat de camerele de supraveghere (Video)

Accidentul mortal de la Şcheia, unde o dubă în care se aflau doi fraţi a fost spulberată de tren, a fost filmat de camerele de supraveghere.

de Veronica Micu

la 11.01.2020 , 14:02

Momentul în care duba celor doi fraţi este spulberată de tren, la Şcheia Fraţi spulberaţi de tren, la Şcheia. Accidentul mortal, surprins de camere - Observator.tv

Accidentul mortal de la Şcheia, unde o dubă în care se aflau doi fraţi a fost spulberată de tren, a fost filmat de camerele de supraveghere.

În urma impactului teribil, Ciprian, un băiat de numai 17 ani, a murit pe loc, în timp ce fratele lui de 21 de ani a fost rănit grav.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Articolul continuă după reclamă

Ciprian şi Constantin Stanciuc, doi fraţi cu vârste de 17 şi 21 de ani, se aflau într-o dubă când, la o trecere de cale ferată din Şcheia, Suceava, au fost spulberaţi de tren. În urma impactului teribil, băiatul mai mic, Ciprian, a murit pe loc. 

Au fost imagini înfiorătoare, în această dimineaţă, la Şcheia, acolo unde un tren de pasageri, care circula pe ruta Iași - Timișoara, a făcut praf un microbuz de firmă, în care se aflau doi fraţi.

În urma impactului devastator, Ciprian Stanciuc, de 17 ani, a fost proiectat în afara dubei şi a murit, în timp ce fratele lui mai mare, Constantin, de 21 de ani, a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri şi predat echipajului SMURD.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Fraţi spulberaţi de tren, la Şcheia. Accidentul mortal, filmat de camerele de supraveghere (Video)