Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Vrancea. Pieton spulberat de un tânăr care s-a urcat la volan băut şi fără permis

Accident mortal în Vrancea. Un pieton a fost spulberat de un tânăr care s-a urcat la volan băut şi fără permis. Cel vinovat a fugit mai apoi de la locul faptei.

Accident mortal în Vrancea. Un pieton a fost spulberat de un tânăr care s-a urcat la volan băut şi fără permis. Cel vinovat a fugit mai apoi de la locul faptei.

Un bărbat a fost reţinut după ce a provocat un accident în Vrancea soldat cu moartea unei persoane, după care a fugit de la locul faptei.

Când l-au descoperit, poliţiştii au constatat ca acesta băuse şi că nu avea nici permis de conducere.

Accidentul a avut loc sămbătă noapte, pe DJ 119 A, pe raza localităţii Costişa, unde un pieton în vârstă de 72 de ani a fost acroşat de o autoutilitară al cărei şofer a părăsit ulterior locul accidentului.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au identificat autoutilitara în afara localităţii Costişa, precum şi persoana bănuită că a condus-o, un bărbat de 28 ani, din Sascut.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0, 56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că tanarul nu deţinea permis de conducere.

Victima a decedat la spital.

În urma accidentului, tânărul de 28 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Vrancea. Pieton spulberat de un tânăr care s-a urcat la volan băut şi fără permis