Antena Meniu Search
x

Noapte tragică în Iași. O femeie a murit călcată de tren, o alta e în comă la spital, după un accident grav

Noapte de coșmar la Iași. Două accidente grave au avut loc la doar câteva minute distanță. O femeie a murit călcată de tren, iar alți doi ieșeni au ajuns la spital, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. 

Noapte de coșmar la Iași. Două accidente grave au avut loc la doar câteva minute distanță. O femeie a murit călcată de tren, iar alți doi ieșeni au ajuns la spital, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. 

O femeie de 50 de ani din Iași a murit călcată de tren, în cartierul Dacia, zona BJATM, anunță BZI. Martorii vorbesc despre o persoană fără adăpost, iar circumstanțele decesului nu au fost clarificate.

Nu se știe dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, deși unele voci spun că femeia ar fi trecut pe calea ferată fără să fie atentă. Potrivit sursei citate, victima nu a fost încă identificată. 

Soț și soție, loviți pe trecerea de pietoni de un șofer de 80 de ani

La doar câteva minute distanță, un alt accident s-a produs tot în Iași, în zona Bucium. Doi ieșeni, soț și soție, au fost loviti pe trecerea de pietoni de un șofer de 80 de ani. Conducătorul auto conducea un autoturism Dacia Logan MCV și nu i-a observat pe cei doi, care traversau regulamentar.

În urma impactului violent, femeia a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral sever, iar barbatul cu mai multe contuzii.

Accident pe trecerea de pietoni, în Iași

Potrivit BZI, femeia ar fi intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată de medici.

"Pacienta din accidentul rutier a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie cu un echipaj de prim-ajutor. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, a fost intubată și ventilată mecanic. Barbatul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», conștient, cu trauma de coloana", au precizat aseară medicii.

Victimele aveau o sticlă de șampanie și un buchet de flori, semn ca se îndreptau spre o aniversare, cel mai probabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noapte tragică în Iași. O femeie a murit călcată de tren, o alta e în comă la spital, după un accident grav