Acuzaţii de malpraxis la un spital din Craiova: Un bărbat a murit, după ce i s-a tăiat carotida în timpul unei operaţii de amigdalită

De Monica Palade.
Publicat: 03.04.2021, 23:13.
Actualizat: 03.04.2021, 23:13

Acuzaţii grave la adresa medicilor de la un spital privat din Craiova. În timpul unei operaţii de amigdalită, unui bărbat i-ar fi fost secţionată artera carotidă.

Acuzaţii de malpraxis la un spital din Craiova: Un bărbat a murit, după ce i s-a tăiat carotida în timpul unei operaţii de amigdalită

Shutterstock

Bărbatul de 40 de ani a început să se simtă rău, iar la trei zile a revenit la clinică pentru un consult. I s-a spus că totul este în regulă şi că în câteva zile se va simţi mai bine.

Doar că nici nu s-a întâmplat deloc aşa. Omul se simţea din ce în ce mai rău şi a sunat după ambulanţă. A ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde miercuri noaptea s-a stins din viaţă. Medicii s-au chinuit în zadar să-l resusciteze, fără rezultat însă.

I s-a tăiat artera carotidă

Citește și:

Potrivit jurnaldecraiova.ro, familia lui Constantin Dincă îi acuză pe medici de malpraxis şi vrea să afle adevărul. Rudele au depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor. Spitalul Județean de Urgență din Craiova a cerut să se efectueze necropsia. În urma necropsiei și eliberării certificatului constatator al decesului, reiese că bărbatul a decedat pentru că a avut carotidă ruptă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.