Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la Spitalul din Roman, după moartea lui Nelu Sârbu. Artistul a ajuns de două ori la Urgenţe

O femeie din Roman aduce acuzaţii grave medicilor de la spitalul din oraş, după ce soţul ei a pierit fulgerător.

Vezi și

O femeie din Roman aduce acuzaţii grave medicilor de la spitalul din oraş, după ce soţul ei a pierit fulgerător. Artistul a ajuns cu ambulanţa de două ori la Urgenţe, în mai puţin de 12 ore. Şi deşi acuza dureri mari în piept şi stare febrilă a primit de fiecare dată, acelaşi diagnostic, de viroză. Cu tratament la domiciliu. După o noapte de chin, Nelu Sârbu, s-a stins acasă, în braţele soţiei!

Vineri seara spre sâmbătă seara s-a simţit rău, frisoane, temperatură, transpiraţii foarte reci, transpira, transpira foarte mult cu fibrilaţii, povesteşte Gabriela Sârbu.

A fost începutul... sfârşitului. Soţia lui Nelu Sârbu, interpret de muzică populară cunoscut în Roman, povesteşte cu groază cum şi-a văzut soţul... murind cu zile. Artistul acuza dureri mai în piept. Nici ea nu se simţea bine.

GABRIELA SÂRBU, soţia artistului:

Am sunat la salvare, la 112, că nu mai eram niciunul capabili să conducem maşina, nu mai puteam. Nu eram în stare.

Amândoi au ajuns la spital. Ei i s-a făcut o perfuzie, iar soţului mai multe analize. Femeia spune că artistul a fost diagnosticat cu viroză, cu tratament la domiciliu. Dar la câteva ore de când au plecat la de la spital, stările de rău s-au amplificat aşa că bărbatul a ajuns din nou la Urgenţe.

dr. OANA ONU, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Roman:

Rezultatul explorărilor a fost în momentul examinării în limite normale şi nu s-a obiectivat pe perioada cât a staţionat în centrul de Primiri Urgenţe, de circa două ore, prezenţa unei sângerări se hotărăşte tratament la domiciliu.

Scenariul s-a repetat. Duminică dimineaţă, însă, bărbatul nu a mai respirat. Soţia lui Nelu Sârb a sperat până în ultima clipă că poate să îl salveze. 

GABRIELA SÂRBU, soţia artistului:

Am dat telefon la salvare, a venit foarte repede, cu doamna doctor, l-au resuscitat, nu s-a mai putut, foarte mare hemoragie, cum a spus şi doamna doctor, i-a băgat adrenalină, a făcut chiar şi imposibilul, dar nu ştiu.

Medicii au declarat decesul. Distrusă de durere, soţia artistului arată acum cu degetul spre spitalul din Roman.

dr. OANA ONU, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Roman:

Ne-am autosesizat în urma articolelor apărute în mass-media legate de cazul pacientului Nelu Sârbu şi am demarat în cadrul Spitalului Municipal verificări în ceea ce priveşte respectarea protocoalelor de practică medicală, aferente departamentului de Primiri Urgenţe. Ancheta noastră este în derulare.

Familia lui Nelu Sârb nu ştie încă dacă va îşi va căuta dreptatea în instanţă. Vrea, însă, să tragă un semnal de alarmă şi alţii să nu mai treacă printr-o astfel de nenorocire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la Spitalul din Roman, după moartea lui Nelu Sârbu. Artistul a ajuns de două ori la Urgenţe