Antena Meniu Search
x

Video Adevărul din spatele clipului cu lupta dintre doi agenţi SAS şi un elev. Adolescentul a rezistat ambelor atacuri

O luptă demonstrativă între doi poliţişti şi un elev a devenit virală pe internet, după ce adolescentul l-a pus la pământ pe unul dintre agenţi şi a rezistat atacului celuilalt. Criticaţi că nu au procedat corect, poliţiştii au vorbit în exclusivitate pentru Observator despre momentul... delicat. Elevul de clasa a 11-a este coleg de lupte cu unul dintre ei la un club sportiv şi demonstraţia ar fi făcut parte dintr-un scenariu. 

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 19:42

Vezi și

Sunt imaginile care au aprins internetul în ultima săptămână. În ele se poate vedea cum un elev trânteşte la pământ un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale, în cadrul unei lupte demonstrative. Cine cui a demonstrat, însă, e greu de precizat.

Cristi Popovici, reporter Observator: Demonstraţia a avut loc la Liceul Tehnologic din din Slobozia in cadrul unei actiuni de promovare a Politiei in randul tinerilor, iar politistul si elevul care apar in filmulete se cunosc bine, fiind colegi la acelasi club sportiv, unul la Kempo, celalalt la lupte.

Elevul, campion la lupte

Elevul-ninja se numeşte Cristi Toader, este clasa a 11-a şi a câştigat multiple medalii naţionale la lupte. A stabilit dinainte cu luptătorii poliţiei cum va decurge bătălia, pentru ca niciunul dintre ei să nu se accidenteze. Pus la pământ de elev, luptătorul SAS reuşeşte în cele din urmă să-şi imobilizeze rivalul pe salteaua din curtea şcolii.

Pe acelaşi subiect

Poliţistul luat pe sus în uralele a zeci de elevi este şi el campion naţional... la Kempo, o disciplină care implică numeroase procedee de arte martiale. 

Dezavantajul numeric nu l-a oprit pe tânăr

Mădălin Roşu, luptător SAS: Colegul a iniţiat procesul şi a vrut să facă prezentarea, apoi am intervenit eu, cunoscându-l ştiam ce trebuie să fac, procedeul de luptă, ştiam că el se va duce la sol.

Elevul pare dezavantajat în momentul în care un al doilea poliţist intervine în luptă. De fapt, ar fi lovit "binomul".

Cristi Bunea, luptător SAS: Ăsta e spiritul de luptă în cadrul SAS, lucrăm întotdeauna în Binom, mi-am dat seama că trebuie să-l las să-şi termine procedeul şi fiind o demonastraţie nu am depus maxim de forţă.

Elevul nu pare deranjat că a fost atacat în ... Binom şi nu le poartă pică celor de la SAS. Mai ales că ar putea fi colegi peste câţiva ani, când vrea să dea examen de admitere în Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Adevărul din spatele clipului cu lupta dintre doi agenţi SAS şi un elev. Adolescentul a rezistat ambelor atacuri