Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adio, Cristina Stamate! Îndrăgita actriţă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală

Cristina Stamate a fost înmormântată, miercuri, la Cimitirul Bellu din Bucureşti, pe Aleea Artiştilor. Artiştii şi spectatorii au aplaudat-o pentru ultima dată.

de Redactia Observator

la 29.11.2017 , 13:37

Actriţa Cristina Stamate a fost înmormântată, miercuri, la Cimitirul Bellu din Bucureşti, pe Aleea Artiştilor. Artiştii şi spectatorii au aplaudat-o pentru ultima dată.

Spectatorii şi alţi artişti şi-au luat rămas bun de la Cristina Stamate şi la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", unde a fost depus, marţi, trupul neînsufleţit al actriţei.

Ne înădim durerea cu încă o mare pierdere, Cristina Stamate, o colegă care a ţinut ani de zile casa închisă la Teatrul «Constantin Tănase». O vedetă autentică a acestui teatru, o artistă care timp de 40 de ani şi-a servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel artistic. Pleacă după o suferinţă grea. A trăit mult în ultimii ani destul de singură. Din nefericire, toţi suntem un pic vinovaţi că nu am fost mai aproape de ea, cu toate că a jucat aproape în toate spectacolele noastre. O regretăm foarte mult, o să ne lipsească foarte mult şi ea, aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş în ceea ce priveşte viaţa artistică a ţării, şi mai ales a teatrului nostru”, a spus Alexandru Arşinel, miercuri, înainte ca trupul neînsufleţit al Cristinei Stamate să fie dus la Cimitirul Bellu.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Adio, Cristina Stamate! Îndrăgita actriţă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală